Ιατρική στη Βικιπαίδεια + OKFN Meetup

Την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχα στο spring school του Medical Education Informatics International Conference 2012 με δύο παρουσιάσεις.

Η πρώτη, στις 5 Απριλίου, είχε θέμα How to create and edit Wikipedia articles with medical content. Σχολιασμός αυτής της παρουσίασης υπάρχει εδώ: Comments on Wiki derivatives session (το όνομά μου είναι γραμμένο λάθος).

Η δεύτερη, στις 6 Απριλίου, ήταν στο παράλληλο Open Knowledge Foundation (OKFN) Greece Meet-up που ήταν αφιερωμένο στην ίδρυση του τοπικού chapter OFKN Greece. Παρουσίασα την πορεία μας για την ίδρυση του Wikimedia Greece και τα project που τρέχουμε σε συνεργασία με άλλους φορείς, όπως τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Το Open Knowledge Foundation (OKFN) είναι μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα, αντίστοιχο με το Wikimedia, που ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να προωθήσει την ανοικτή πρόσβαση στη γνώση σε όλες της τις μορφές. Το OKFN-GR θα είναι το τοπικό παράρτημα αντίστοιχο με το δικό μας Wikimedia Greece και από ότι φαίνεται θα συνεργαστούμε άψογα σε αρκετά θέματα.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.