Παρατημένα σημαντικά άρθρα

Έπεσα πάνω στον περιοδικό πίνακα των χημικών στοιχείων, με την ιδέα να κάνω κάποια βελτίωση στον ίδιο τον πίνακα, και ενώ με την πρώτη ματιά νόμισα ότι είναι ένα εκτεταμένο άρθρο με κάποια προβλήματα μορφοποίησης, στην πραγματικότητα το μισό ήταν copy-paste από το ίδιο το άρθρο [1]. Μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι το άρθρο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και 14 ολόκληρους μήνες ([2]) και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, κανείς επισκέπτης δεν παραπονέθηκε, κανείς δεν το διόρθωσε. Δυστυχώς η σελίδα με τα στατιστικά επισκέψεων έχει πέσει για να δούμε πόσοι έχουν περάσει από την σελίδα, αλλά είτε πρέπει να δεχτούμε ότι δεν την έχει δει πολύς κόσμος είτε Σύμφωνα με τα στατιστικά το άρθρο από τότε προσπελάστηκε περίπου 28000 φορές, οπότε το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι κανείς δεν κατάλαβε ότι μπορεί να την διορθώσει (και για τους τακτικούς χρήστες της Βικιπαίδειας ίσως σημαίνει ότι πρέπει να ξανασκεφτούμε πόσα άρθρα μπορεί να “σηκώσει” και να “ελέγχει” με δεδομένο αριθμό χρηστών). Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι ΔΕΝ είναι ένα από τα σημαντικότερα άρθρα μιας εγκυκλοπαίδειας…

Ενδέχεται να διορθώσω το post μόλις μπορέσω να δω τα στατιστικά, αλλά το καταγράφω τώρα για να μην μείνει ξεχασμένο…Διορθώθηκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Created by Alex Volkov